Leuke all you can eat restaurants in Utrecht - Restoranto (2023)

Utrecht, de stad gelegen in het midden van Nederland. Een stad van 900 jaar oud, want Utrecht heeft al sinds 1122 stadsrechten. Een stad met sfeer, een stad met gezelligheid, een stad met veel studenten noem het maar op. In Utrecht heb je het bijna allemaal. Utrecht is dan ook een stad waar je gezellig kunt winkelen en tussendoor lekker de wijnbar of de koffiebar in kunt duiken. Je moet ook een beetje genieten van het leven. Maar genieten kunnen we niet alleen met drinken, ook eten hoort hier natuurlijk bij. En na zo’n dag shoppen is het toch alleen maar fijn als je zoveel kunt eten als je maar wilt. Het all you can eat concept, je houdt ervan of niet! Wij houden er wel, dus wij hebben je geholpen door alvast wat all you can eat restaurants in Utrecht voor je op een rijtje te zetten. Ben jij benieuwd geworden? Lees vooral verder!

  • Unami
  • Topkapi BBQ
  • Tapasbar El Mundo
  • Gogi-Gui
  • MiLi
  • La Cubanita Utrecht
  • Mister Shi
  • ’t Zusje Utrecht

Umami

Als je aan het einde van de dag wilt genieten van heerlijke sushi of verschillende soorten wok, is Umami the place to be. Als je alleen al naar de menukaart kijkt loopt het water je in de mond! Althans dat is bij ons zo!

Het fijne is ook dat je niet altijd hoeft te gaan voor het all you can eat concept hier, want er zijn in totaal vier concepten. Twee voor de lunch, de 5S Lunch en het all you can taste, daarnaast zijn er nog twee concepten voor het diner, namelijk 3 rondes en all you can taste. Want bij umami gaat het er niet om hoeveel je kunt eten, het gaat echt om het proeven van de smaak.

Met personeel wat de alles in de gaten houdt, weet je zeker dat je hier een avond kunt genieten.

Oudegracht 74, Utrecht

030 231 64 84

https://www.umamiutrecht.nl/

Topkapi BBQ

Een all you can eat restaurant in Utrecht waar alles halal is, dat kom je niet zo vaak tegen! Maar bij Topkapi is het wel zo. Zij spelen geheel in op de islamitische cultuur, door ook rekening te houden met de ramadan.

Met een BBQ midden op de tafel denk je waarschijnlijk dat gaat enorm stinken, maar daar is over nagedacht. Namelijk in het midden boven de BBQ hangt een hele grote afzuigkap, waardoor ook de geurtjes grotendeels al worden geabsorbeerd.

De porties zijn ruim genoeg, mocht je nu toch niet genoeg hebben? Geen probleem! Er is altijd de mogelijkheid om vlees of vis bij te bestellen. Hierbij zijn sommige vlees of vis soorten tegen een meerprijs.

Al met al kun je hier een hele mooie en gezellige avond tegemoet gaan!

Amsterdamsestraatweg 332, Utrecht

030 743 29 70

https://topkapibbq.nl/

(Video) Wat kost All you can eat | DE REKENKAMER

Tapasbar El Mundo

Onbeperkt tapas voor maximaal €25,- in de binnenstad van Utrecht, wie wil dat nu niet? Met een vrij nieuwe menukaart met wat kleinere porties kun je nu nog meer gerechtjes proeven. Want dat is toch de bedoeling bij all you can eat in Utrecht. Niet zoveel mogelijk eten, maar zoveel mogelijk proeven.

Lees ook: 5 hotspots om glutenvrij te eten in Utrecht

De bediening doet altijd uitstekend zijn best. Tuurlijk is het niet altijd makkelijk, maar met alle plezier bezorgen ze je als gast toch een hele fijne avond. Het is een plek waar je daadwerkelijk de koning ter rijk voelt.

Al met al een super tapasbar, waar je zeker een avondje lekker kunt genieten!

Voorstraat 18, Utrecht

030 236 45 43

https://tapasbar-elmundo.nl/

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Tapasbar El Mundo Utrecht (@elmundoutrecht)

(Video) The Streetfood Club Utrecht | HOTSPOTS | Furnlovers

Gogi-Gui

Koreaanse grill, maar dan in een all you can eat concept in Utrecht. Tuurlijk kun je er ook sushi krijgen, maar de focus ligt toch echt op de BBQ gerechten. En nee, dit zijn totaal andere gerechten dan bij Topkapi BBQ. Met een heleboel verschillende gerechten zou je eigenlijk alles kunnen proeven! Je bent absoluut niet verplicht om twee keer hetzelfde te eten.

Waar het in veel Koreaanse restaurants vaak heel zout is gemarineerd, is dat hier niet het geval. Tuurlijk is de marinade wel lekker gekruid, maar hij is niet zo zout dat je verplicht bent extra drinken te bestellen. Ondanks dat zorgt het personeel er echt wel voor dat je geen dorst lijdt.

Mensen komen van verre omstreken om hier te komen eten, dat zegt toch ook iets over het restaurant! Dus wanneer ga jij Koreaans grillen?

Zamenhofdreef 101, Utrecht

030 751 24 17

https://gogi-gui.nl/

MiLi

De oost-Aziatische keuken, maar dan op een culinair niveau. Want hier krijg je de gerechten niet op een simpel plankje of bordje geserveerd? Nee, hier maken ze van ieder gerecht een pareltje om naar te kijken. Het gaat niet alleen om de smaak, maar ook om het uitzicht. Eten doe je vaak toch met alle zintuigen, daar hoort dus een mooie opmaak ook bij. Het is hierbij een all you can eat concept verpakt als shared dining. Want er zit hier ook geen tijdslimiet aan, bij MiLi is er namelijk geen tijdslimiet! Dit is omdat gezelligheid geen tijd kent.

Let wel op, er is een tijdslimiet voor het bestellen! De laatste bestelling moet om 21:45 gedaan zijn, aangezien de keuken sluit om 22:00. Maar dat betekent niet dat je niet lekker kunt natafelen!

Biltstraat 47, Utrecht

(Video) ALL YOU CAN EAT (RESTAURANT VANDAAG) | VLOG #12

030 369 02 66

https://mi-li.nl/

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door MiLi (@miliutrecht)

La Cubanita Utrecht

Naast El Mundo, heb je ook La Cubanita. Wie kent het niet, misschien wel het bekendste tapasrestaurant van Nederland. Met grote tv commercials en grote reclamecampagnes kan dat ook bijna niet anders. Maar het is ook niet voor niks, het is een merk wat ze gebouwd hebben. Maar naast dat merk hebben ze ook nog eens onwijs lekker eten.

En dat het lekker eten is, dat is ook wel te merken. Het is een hele grote aanrader om hier te reserveren, zeker in het weekend. Dan moet je echt op tijd zijn anders loop je de kans om geen tafeltje te krijgen. Iedereen wilt toch kunnen genieten van de lekkerste sferen uit Spanje, Cuba, Brazilië noem het maar op

Lees ook: 5 koffie hotspots in Utrecht 2023

Oudkerkhof 44, Utrecht

030 232 86 48

https://lacubanita.nl/

Mister Shi

Een echt wok restaurant kan en mag niet ontbreken op deze lijst. Als er iets is wat de definitie van all you can eat goed weergeeft, dan is het wel wokken. Met het samenstellen van je eigen bord zoveel eten als je kunt. Dat zal voor veel mensen de gedachte zijn van wokken.

Maar Mister Shi is niet alleen een wokrestaurant, het is ook nog gewoon een afhaalchinees. De echte chinese gerechten kun je nu ook thuis opeten. Alleen maar fijn!

Bij wokrestaurants hoort nog een extra goede hygiene! Maak je daar hier maar geen zorgen over, er wordt goed genoeg schoongemaakt!

Amerongseberg 89, Utrecht

030 289 73 98

https://www.cafetariamistershi.nl/

(Video) 5 X BUDGETPROOF UITETEN IN UTRECHT!

’t Zusje Utrecht

Naast La Cubanita is ’t Zusje misschien wel het tweede bekendste tapasrestaurant. Het is misschien ook net wat exclusiever. Op de prachtige locatie, waarbij je langs de gracht kunt zitten in de zomer. Wantja in de winter is het toch echt te koud!

De tapashapjes moet je toch echt nog op de ouderwetse manier bestellen door te turven, het heeft ook wel iets in deze tijd met alle technologie! Het zorgt er ook voor dat je meer in gesprek gaat je vrienden en familie. En een groot voordeel is: toetjes zitten inbegrepen in het tapas menu! Dus lekker genieten!

Oudegracht 2, Utrecht

030 721 08 55

https://zusje.nl/onze-zusjes/t-zusje-utrecht/

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door ’t Zusje (@tzusje)

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om te genieten van all you can eat in Utrecht! Maar niet alleen in Utrecht zijn er genoeg all you can eat restaurants. Zo zijn er ook genoeg all you can eat restaurants in Amsterdam, Almere en Rotterdam! Geniet in ieder geval van je avond!

Leuke all you can eat restaurants in Utrecht - Restoranto (1)

Geschreven door:Redactie

https://restoranto.com

(Video) Is Dinner in Motion the Restaurant of the Future? What I Ate, Fine Dining, Art, Food & Technology

Videos

1. Live Cooking Buffet | Restaurant Nest
(Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden)
2. World kitchen HECHI Antwerpen
(Justlife)
3. Weekendje Den Haag, ☆-restaurant & koffie bij de GLAMOUR // weekvlog 3 // Your Little Black Book
(Your Little Black Book)
4. Albron bedrijfsrestaurants 1,5 meter samenleving
(Albron)
5. Verjaardag Vlog Utrecht en Restaurant eten
(Ceyhun Gaming Tube)
6. ETEN BIJ SUMO ENZ - #VLOG 21 - No Shit
(No Shit)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated: 03/24/2023

Views: 6048

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.